VÄLKOMMEN TILL CARGOBIKE!

Cargobike är Sveriges äldsta lådcykelföretag och vi har en stor kärlek till cyklar. Designad i Sverige och utvecklad för att klara av vårt Skandinaviska klimat. Alltid på väg.

Till webbshop

15% RABATT

Cykla säkert i vinter med Marathon Winter Plus från Schwalbe! Marathon Winter Plus är Schwalbe’s absoluta premiumversion när det gäller vinterdäck. Med hela 240 dubbar med extra hårt material och riktigt bra grepp kan du behålla kontrollen även i skarpa svängar och vid kraftiga inbromsningar.

Just nu får du 15% rabatt när du använder koden vinter15 i kassan. Koden är giltig fram till 31:a december 2023.

Läs mer

produktkategorier

SVÅRT ATT VÄLJA?

Det finns en Cargobike för alla! Är du osäker på vilken modell som passar dig? Eller vad skillnaden mellan en Flex och en DeLight är? Här kan du jämföra våra olika modeller och hitta lådcykeln som passar för just dina behov.

Jämför modeller

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du behandling av dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Vill du vara först med att få reda på nyheter och följa med på allt spännande som händer här på Cargobike? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Följ oss gärna på sociala medier också!

På Cargobike vill vi vara en del av en mer hållbar framtid.

The perfect world foundation är en välgörenhetsorganisation grundad i Sverige som arbetar världsöverspännade med djur och natur i kris.

Vi klimatkompenserar genom att för varje såld cykel plantera ett träd i “Attenboroughskogen” i Zimbabwe.

#Attenboroughforest

Läs mer om The perfect world foundation här